Ingredients
Water, Diced tomatoes (tomatoes, tomato juice, citric acid, calcium chloride), Penne pasta (durum wheat semolina pasta, water, canola oil, salt), Red kidney beans (red kidney beans, water, salt, calcium chloride, disodium EDTA), Carrots, Crushed tomatoes (tomatoes, salt, citric acid), Spinach, Onions, Pea protein, Canola oil, Grated cheese product (modified milk ingredients, milk, salt, lipase, calcium chloride, bacterial culture, microbial enzyme, cellulose, sorbic acid), Modified corn starch, Garlic powder, Vegetable seasoning (salt, dehydrated vegetables (green peas, carrots, onions, leeks, garlic), sugar, spices (includes celery), dehydrated yellow peas, paprika), Methylcellulose, Gum blend (xanthan gum, locust bean gum), Marjoram, Basil, Black pepper.
Eau, Tomates en dés (tomates, jus de tomate, acide citrique, chlorure de calcium), Pâtes de penne (pâte de semoule de blé dur, eau, huile de canola, sel), Haricots rouges (haricots rouges, eau, sel, chlorure de calcium, EDTA disodique), Carottes, Tomates écrasées (tomates, sel, acide citrique), Épinard, Oignons, Protéine de pois, Huile de canola, Produit de fromage râpé (substances laitières modifiées, lait, sel, lipase, chlorure de calcium, culture bactérienne, enzyme microbienne, cellulose, acide sorbique), Amidon de maïs modifié, Poudre d’ail, Assaisonnement de légumes (sel, légumes déshydratés (pois verts, carottes, oignons, poireaux, ail), sucre, épices (incluant céleri), pois jaunes déshydratés, paprika), Méthylcellulose, Mélange de gomme (gomme xanthane, gomme de caroube), Marjolaine, Basilic, Poivre noir.
Allergens
Diet Coding
No dietary information available
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
120g
Pack Size
24 x 120gr
Portions Per Case
24
IDDSI Level
4