Ingredients
Carrots, Water, Canola oil, Pea protein, Sugar, Methylcellulose, Vegetable seasoning (salt, dehydrated vegetables (peas, carrots, onions, leeks, garlic), sugar, spices (celery), dehydrated yellow peas, paprika), Salt, Xanthan gum blend (xanthan gum, locust bean gum).
Carottes, Eau, Huile de canola, Protéine de pois, Sucre, Méthylcellulose, Assaisonnement de légumes (sel, légumes déshydratés (pois, carottes, oignons, poireaux, ail), sucre, épices (céleri), pois jaunes déshydraté, paprika), Sel, Gomme de xanthane mélangé (gomme de xanthane, gomme de caroube).
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
- Low sodium
- Low fat
- Source of fibre
- Vegetarian
- Vegan
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
65g
Pack Size
24 x 65gr
Portions Per Case
24
IDDSI Level
4