Ingredients
Water, Pasta (durum wheat semolina, egg white powder (egg whites, bakers yeast, citric acid), niacin, ferrous sulphate, thiamine mononitrate, riboflavin, folic acid), Edamame, Navy beans (white beans, water, salt, calcium chloride, disodium EDTA), Crushed tomatoes (tomatoes, salt, citric acid), Carrots, Onions, Spinach, Green beans, Peas, Canola oil, Modified starch (corn, tapioca or potato), Vegetable broth flavour (yeast extract, salt, carrot powder, tomato powder, onion powder, leek powder, garlic powder, spices and herbs(bay leaf, celery, thyme)), Garlic (dehydrated garlic, water, canola oil, citric acid), Salt, Herbs, Spice. May Contain: Other Sources of Gluten
Eau, Pâtes (semoule de blé dur, poudre de blanc d oeuf (blancs d oeufs, levure de boulanger, acide citrique), niacine, sulfate ferreux, mononitrate de thiamine, riboflavine, acide folique), Édamame, Haricots blancs (haricots blancs, eau, sel, chlorure de calcium, EDTA disodique), Tomates écrasées (tomates, sel, acide citrique), Carottes, Oignons, Épinards, Haricots verts, Petits pois, Huile de canola, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Bouillon saveur de légumes (extrait de levure, sel, poudre de carottes, poudre de tomates, poudre d oignon, poudre de poireau, poudre d ail, épices et herbes(feuilles de laurier, céleri, thym)), Ail (ail déshydraté, eau, huile de canola, acide citrique), Sel, Herbes, Épice. Peut contenir: Autres sources de gluten.
Allergens
- Eggs
- Gluten Wheat
- Other Sources of Gluten
- Soy
Diet Coding
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
150g
Pack Size
3 x 2.1kg
Portions Per Case
42