Turnip Purée, Bulk
Navet en purée, vrac
Purée | Vegetables
Code: 45012
Flavourful, nutritious and versatile product with a controlled, smooth consistency.
Purée lisse de navet, dans un sac
| Nutrition |
Per 100g |
Per Serving |
| Calories (kcal) |
26.8 |
26.8 |
| Protein (g) |
0.8 |
0.8 |
| Carbohydrates (g) |
5.9 |
5.9 |
| Fibre (g) |
1.4 |
1.4 |
| Sugars (g) |
1.9 |
1.9 |
| Fat (g) |
0.1 |
0.1 |
| Saturated Fat (g) |
0 |
0 |
| Trans Fat (g) |
0 |
0 |
| Cholesterol (mg) |
0 |
0 |
| Sodium (mg) |
24.1 |
24.1 |
| Potassium (mg) |
106.5 |
106.5 |
| Phosphorus (mg) |
15.6 |
15.6 |
| Calcium (mg) |
18.6 |
18.6 |
| Iron (mg) |
0.5 |
0.5 |
Ingredients
turnips, water, brown sugar, modified corn starch, xanthan gum.
Navets, eau, cassonade, amidon de maïs modifié, gomme de xanthane.
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low sodium
- Low fat
- Vegetarian
- Vegan
- Low saturated fat
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30 minutes. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 30 minutes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
100g
Pack Size
5x1.0kg
Portions Per Case
77