Ingredients
Ground veal, Water, Textured soy protein product (soy protein concentrate, caramel), Modified corn starch, Ketchup (tomato paste, sugar, vinegar, salt, spices), Canola oil, Salt, Onion powder, Garlic powder, Yeast extract, Yeast extract (yeast extract, natural flavor, salt), Xanthan gum, Sugar, Italian seasoning, Herb, Spices.
Veau haché, Eau, Produit protéique de soya texturé (protéine de soya concentrée, caramel), Amidon de maïs modifié, Catsup aux tomates (pâte de tomates, sucre, vinaigre, sel, épices), Huile de canola, Sel, Poudre d oignon, Poudre d ail, Extrait de levure, Extrait de levure (extrait de levure, saveur naturelle, sel), Gomme de xanthane, Sucre, Assaisonnement à l italienne, Herbe, Epices.
Allergens
Diet Coding
No dietary information available
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
100g
Pack Size
5 x 1kg
Portions Per Case
50
IDDSI Level
4