Ingredients
Ham (pork, water, glucose solids and/or sugar and/or dextrose, salt, potassium lactate, sodium phosphate, flavour, carrageenan, sodium erythorbate, sodium diacetate, sodium nitrite, sodium bicarbonate, spices, potassium chloride, honey, smoke flavour), Pineapple (pineapple, pineapple juice, citric acid), Water, Modified corn starch, Brown sugar, Vinegar, Canola oil, Xanthan gum.
Jambon (Porc, Eau, extraits secs de glucose et/ou sucre et/ou dextrose, Sel, Lactate de potassium, Phosphate de sodium, saveur, Carraghénine, Érythorbate de sodium, Diacétate de sodium, Nitrite de sodium, bicarbonate de sodium, Épices, chlorure de potassium, miel, Saveur de fumée), Ananas (ananas, jus d ananas, Acide citrique), Eau, Amidon de maïs modifié, Cassonade, Vinaigre, Huile de canola, Gomme de xanthane.
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30 minutes. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 30 minutes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
100g
Pack Size
5 x 1kg
Portions Per Case
50