Ingredients
Haddock (haddock, water, sodium phosphate (to retain moisture)), Water, Canola oil, Soy protein isolate, Brown sugar, Modified corn starch, Concentrated lemon juice, Milk ingredients, Salt, Yeast extract, Xanthan gum, Garlic powder, Parsley flakes, Spices.
Aiglefin (aiglefin, eau, phosphate de sodium (pour retenir l humidité)), Eau, Huile de canola, Isolat de protéine de soya, Cassonade, Amidon de maïs modifié, Jus de citron concentré, Substances laitières, Sel, Extrait de levure, Gomme de xanthane, Poudre d ail, Persil en flocons, Épices.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low saturated fat
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30 minutes. Cook to a minimum internal temperature of 80°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 30 minutes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 80°C
Serving Size
100g
Pack Size
5 x 1kg
Portions Per Case
50