Ingredients
Water, Pasta (durum semolina, niacin, ferrous sulphate (iron), thiamine mononitrate (Vitamin B1), riboflavin (Vitamin B2), folic acid), Cheddar cheese (milk, salt, bacterial culture, calcium chloride, microbial enzyme, annatto (for color), cellulose), Milk ingredients, Textured soy protein, Powdered cheddar cheese (modified milk ingredients, cheddar cheese (modified milk ingredients, bacterial culture, salt, microbial enzyme, calcium chloride, lipase, colour), salt, water, cellulose powder, sodium phosphate, lactic acid, colour (contains tartrazine)), Canola oil, Parmesan cheese (milk, bacterial culture, salt, lipase, calcium chloride, microbial enzyme, powdered cellulose), Natural cheese flavour (maltodextrin, whey solids, natural cheese flavour, salt, yeast extract), yellow food colour, Salt, Yeast extract, Xanthan gum, Garlic powder, Mustard powder, Spices.
Eau, Pâtes alimentaires (semoule de blé dur, niacine, sulfate ferreux (fer), mononitrate de thiamine (Vitamine B1), riboflavine (Vitamine B2), acide folique), Fromage cheddar (lait, sel, culture bactérienne, chlorure de calcium, enzyme microbienne, annatto (pour la couleur), cellulose), Substances laitières, Protéine de soya texturée, Poudre de fromage cheddar (substances laitières modifiées, fromage cheddar (substances laitières modifiées, culture bactérienne, sel, enzyme microbienne, chlorure de calcium, lipase, colorant), sel, eau, poudre de cellulose, phosphate de sodium, acide lactique, colorant (contient tartrazine)), Huile de canola, Fromage parmesan (lait, culture bactérienne, sel, lipase, chlorure de calcium, enzyme microbienne, poudre de cellulose), Saveur de fromage naturelle (maltodextrine, solides de lactosérum, saveur de fromage naturelle, sel, extrait de levure), colorant alimentaire jaune, Sel, Extrait de levure, Gomme de xanthane, Poudre d ail, Moutarde en poudre, Épices.
Allergens
- Milk
- Gluten/wheat
- Mustard
- Soy
Diet Coding
- Low calorie
- Low saturated fat
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30 minutes. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 30 minutes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
100g
Pack Size
5 x 1kg
Portions Per Case
50