Ingredients
Water, Garbanzo beans, Split red lentils, Onions, Crushed tomatoes (tomatoes, salt, citric acid), Cauliflower, Carrots, Peas, Pea protein, Modified starch (corn, tapioca or potato), Canola oil, Salt, Xanthan gum, Ginger in vegetable oil (canola), Curry (spices), Spices. MAY CONTAIN: Soy and Wheat (gluten)
Eau, Pois chiches, Lentilles rouges, Oignons, Tomates écrasées (tomates , sel, acide citrique), Chou-fleur, Carottes, Petits pois, Protéine de pois, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Huile de canola, Sel, Gomme de xanthane, Gingembre dans de l huile végétale (canola), Cari (épices), Épices. PEUT CONTENIR: Soya et Blé (gluten)
Allergens
Diet Coding
- Source of fibre
- Vegetarian
- Low saturated fat
- High source of fibre
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
120g
Pack Size
24 x 120gr
Portions Per Case
24
IDDSI Level
5