Ingredients
Ham (Pork, Water, Salt, Potassium lactate, Sodium diacetate, Sodium phosphate, Spices, Dextrose, Potassium phosphate, Sodium erythorbate, Sodium nitrite, Natural smoke), Syrup (glucose-fructose, corn syrup, water, natural and artificial flavours, caramel, potassium sorbate, xanthan gum, cellulose gum), Water, Brown sugar, Butter, Modified starch (corn, tapioca or potato), Pea protein, Maple extract (water, ethyl alcohol, propylene glycol, natural and artificial flavours, caramel colour (contains sulphites)), Ginger in vegetable oil (canola), Canola oil, Xanthan gum.
Jambon (Porc, Eau, Sel, Lactate de potassium, Diacétate de sodium, Phosphate de sodium, Épices, Dextrose, Phosphate de potassium, Érythorbate de sodium, Nitrite de sodium, Fumée naturelle), Sirop (Glucose-fructose, sirop de maïs, Eau, saveurs naturelles et/ou artificielles, caramel, sorbate de potassium, gomme de xanthane, Gomme de cellulose), Eau, Cassonade, Beurre, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Protéine de pois, Extrait d érable (Eau, alcool éthylique, glyco propylénique, saveurs naturelles et/ou artificielles, colorant caramel (contient sulfites)), Gingembre dans de l huile végétale (canola), Huile de canola, Gomme de xanthane.
Allergens
Diet Coding
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
100g
Pack Size
24 x 100gr
Portions Per Case
24
IDDSI Level
5