Ingredients
carrots, water, modified corn starch, brown sugar, canola oil, yeast extract, salt, citrus fiber (dried orang pulp, guar gum), xanthan gum, spices
Carottes, eau, amidon de maïs modifié, cassonade, huile de canola, extrait de levure, sel, fibres d agrumes (pulpe d orange sechée, gomme de guar), gomme de xanthane, épices.
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
- Low sodium
- Low fat
- Source of fibre
- Vegetarian
- Vegan
- Low saturated fat
- Potassium controlled
- Reduced in sugar
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30 minutes. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 30 minutes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
100g
Pack Size
5x1.0kg
Portions Per Case
77
IDDSI Level
5