Ingredients
carrots, turnips, green beans, water, modified corn starch, unsalted butter, xanthan gum, baking soda
carottes, navets, haricots verts, eau, amidon de ma•s modifié, beurre non-salé, gomme de xanthane, bicarbonate de soude
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low sodium
- Low fat
- Source of fibre
- Vegetarian
- Low saturated fat
- Potassium controlled
- Reduced in sugar
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30 minutes. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 30 minutes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
100g
Pack Size
5x1.0kg
Portions Per Case
77