Ingredients
ground beef with soya, water, textured soy protein product (soy protein concentrate, caramel colour), modified corn starch, salt, xanthan gum, yeast extract (yeast extract, natural flavour, salt), sugar, onion powder, garlic powder, spices
bÏuf haché avec soya, eau, produit protéique de soya texturé (protéine de soya concentrée, colorant caramel), amidon de ma•s modifié, sel, gomme de xanthane, extraits de levure (extrait de levure, saveur naturelle, sel), sucre, oignon en poudre, ail en poudre, épices
Allergens
Diet Coding
No dietary information available
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30 minutes. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 30 minutes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
100g
Pack Size
5x1.0kg
Portions Per Case
50
IDDSI Level
5