Ingredients
pork, water, unsweetened applesauce (apples, water, ascorbic acid), textured soy protein, modified corn starch, salt, yeast extract, xanthan gum, spices
Porc, eau, sauce aux pommes non-sucrée (pommes, eau, acide ascorbique), protéine de soya texturé, amidon de maïs modifié, sel, extrait de levure, gomme de xanthane, épices.
Allergens
Diet Coding
No dietary information available
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30 minutes. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 30 minutes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
100g
Pack Size
5x1.0kg
Portions Per Case
50
IDDSI Level
5