Ingredients
Ground turkey thigh, Water, Textured soy protein, Modified corn starch, Canola oil, Salt, Xanthan gum, Yeast extract, Spices.
Cuisse de dinde hachée, Eau, Protéine de soya texturée, Amidon de maïs modifié, Huile de canola, Sel, Gomme de xanthane, Extrait de levure, Épices.
Allergens
Diet Coding
- Low fat
- Low saturated fat
Cooking Guidelines
Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: Keep product at 4°C and heat according to cart manufacturer's directions. Water immersion: Heat the pouch in simmering water (95°C) for 30 minutes. Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Garder réfrigéré, à une température de 4°C et faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Immersion dans l'eau: Faire chauffer le sachet dans de l'eau au point d'ébulition (95°C) pendant 30 minutes. Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
100g
Pack Size
5 x 1kg
Portions Per Case
50
IDDSI Level
5