Ingredients
Water, Tomatoes (tomatoes, tomato juice, salt, calcium chloride, citric acid), Navy beans (white beans, water, salt, calcium chloride, disodium EDTA), Onions, Red kidney beans (red kidney beans, water, salt, calcium chloride, disodium EDTA), Tomato paste, Pasta (durum wheat semolina, egg white powder (egg whites, baker s yeast, citric acid), niacin, ferrous sulphate, thiamine mononitrate, riboflavin, folic acid), Spinach, Modified starch (corn, tapioca or potato), Garlic (dehydrated garlic, water, canola oil, citric acid), Canola oil, Salt, Vegetable seasoning (salt, dehydrated vegetables (peas, carrots, onions, leeks, garlic), sugar, spices (celery), dehydrated yellow peas, paprika), Herbs, Chili powder (spices, salt, herbs, garlic).
Eau, Tomates (tomates, jus de tomates, sel, chlorure de calcium, acide citrique), Haricots blancs (haricots blancs, eau, sel, chlorure de calcium, EDTA disodique), Oignons, Haricots rouges (haricots rouges, eau, sel, chlorure de calcium, EDTA disodique), Pâte de tomates, Pâtes (semoule de blé dur, poudre de blanc d'oeuf (blancs d'oeufs, levure de boulanger, acide citrique), niacine, sulfate ferreux, mononitrate de thiamine, riboflavine, acide folique), Épinards, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Ail (ail déshydraté, eau, huile de canola, acide citrique), Huile de canola, Sel, Assaisonnement de légumes (sel, légumes déshydratés (petits pois, carottes, oignons, poireaux, ail), sucre, épices (céleri), pois jaunes déshydraté, paprika), Herbes, Poudre de chili (épices, sel, herbes, ail).
Allergens
Diet Coding
- Source of fibre
- Vegetarian
- Low in Phosphorus
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
200g
Pack Size
24 x 200gr
Portions Per Case
24