Ingredients
Water, Diced tomatoes (tomatoes, tomato juice, citric acid, calcium chloride), Navy beans (navy bean, water, salt, calcium chloride, disodium EDTA), Onions, Red kidney beans (red kidney beans, water, salt, calcium chloride, disodium EDTA), Tomato paste (tomatoes, citric acid), Pasta (durum wheat semolina, egg white powder (egg white, bakers yeast, citric acid), niacin, ferrous sulphate, thiamine mononitrate, riboflavin, folic acid), Spinach, Modified corn starch, Canola oil, Garlic (water, dehydrated garlic, canola oil, citric acid), Vegetable seasoning (salt, dehydrated vegetables (green peas, carrots, onions, leeks, garlic), sugar, spices (includes celery), dehydrated yellow peas, paprika), Oregano, Chili powder (spices, salt, herbs, garlic), Salt, Basil.
Eau, Tomates en dés (tomates, jus de tomates, acide citrique, chlorure de calcium), Haricots blancs (Haricots blancs, eau, sel, chlorure de calcium, EDTA disodique), Oignons, Haricots rouges (haricots rouges, eau, sel, chlorure de calcium, EDTA disodique), Pâte de tomate (tomates, acide citrique), Pâtes (semoule de blé dur, poudre de blanc dÕÏuf (blanc dÕÏufs, levure de boulangerie, acide citrique), niacine, sulfate ferreux, mononitrate de thiamine, riboflavine, acide folique), ƒpinard, Amidon de ma•s modifié, Huile de canola, Ail (eau, ail déshydraté, huile de canola, acide citrique), Assaisonnement de légumes (sel, légumes déshydratés (pois verts, carottes, oignons, poireaux, ail), sucre, épices (incluant céleri), pois jaunes déshydratés, paprika), Origan, Poudre de Chili (épices, sel, herbes, ail), Sel, Basilic.
Allergens
Diet Coding
- Vegetarian
- Low saturated fat
- High source of fibre
Cooking Guidelines
Cook to a minimum internal temperature of 74°C
Faire cuire jusqu'à ce que la tempèrature interne attigne 74°C
Serving Size
200g
Pack Size
24x200gr
Portions Per Case
24