Oatmeal, Individual
Gruau, ind.
Breakfast | Cereals
Code: 99040
Home-style nutritious and comforting breakfast component with no artificial flavours, conveniently packaged in individual portions. IDDSI level 5
Une préparation chaude à base d'avoine, emballée en portions individuelles
Nutrition |
Per 100g |
Per Serving |
Calories (kcal) |
35 |
60 |
Protein (g) |
2 |
3 |
Carbohydrates (g) |
6 |
10 |
Fibre (g) |
1 |
2 |
Sugars (g) |
0 |
0 |
Fat (g) |
0.5 |
1 |
Saturated Fat (g) |
0.1 |
0.2 |
Trans Fat (g) |
0 |
0 |
Cholesterol (mg) |
0 |
0 |
Sodium (mg) |
0 |
1 |
Potassium (mg) |
40 |
75 |
Phosphorus (mg) |
50 |
75 |
Vitamin A (RE) |
0 |
0 |
Calcium (mg) |
10 |
10 |
Vitamin C (mg) |
0 |
0 |
Iron (mg) |
0.4 |
0.75 |
Ingredients
Water, Rolled oats. MAY CONTAIN: Mustard and Soy.
Eau, Avoine. PEUT CONTENIR: Moutarde et Soya.
Allergens
Diet Coding
- Low sodium
- Low fat
- Vegetarian
- Vegan
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Can be used frozen or thawed. Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: For rethermalization in frozen state, heat according to cart manufacturers directions. Convection Oven: From frozen state, heat 45 minutes at 110°C until internal temperature reaches 74°C. From frozen state, heat 35 minutes at 150°C until internal temperature reaches 74°C. From thawed state, heat 30 minutes at 110°C until internal temperature reaches 74°C. From frozen state, heat 25 minutes at 150°C until internal temperature reaches 74°C.
Utilisable congelé ou décongelé. Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Pour rethermaliser lorsque congelé, faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: De l'état congelé, chauffer 45 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état congelé, chauffer 35 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état décongelé, chauffer 30 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état décongelé, chauffer 25 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C.
Serving Size
175g
Pack Size
24 x 175g
Portions Per Case
24
IDDSI Level
5