Ingredients
Macaroni (durum wheat semolina pasta, water, canola oil), Water, Tomatoes (tomatoes, tomato juice, salt, calcium chloride, citric acid), Ground beef with soya, Tomato paste, Onions, Carrots, Modified starch (corn, tapioca or potato), Canola oil, Green peppers, Brown sugar, Salt, Xanthan gum, Parsley, Dehydrated garlic, Spices.
Macaroni (pâtes de semoule de blé dur, eau, huile de canola), Eau, Tomates (tomates, jus de tomates, sel, chlorure de calcium, acide citrique), Boeuf haché avec soya, Pâte de tomates, Oignons, Carottes, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Huile de canola, Poivrons verts, Cassonade, Sel, Gomme de xanthane, Persil, Ail déshydraté, Épices.
Allergens
Diet Coding
- Low sodium
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Can be used frozen or thawed. Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: For rethermalization in frozen state, heat according to cart manufacturers directions. Convection Oven: From frozen state, heat 45 minutes at 110°C until internal temperature reaches 74°C. From frozen state, heat 35 minutes at 150°C until internal temperature reaches 74°C. From thawed state, heat 30 minutes at 110°C until internal temperature reaches 74°C. From frozen state, heat 25 minutes at 150°C until internal temperature reaches 74°C
Utilisable congelé ou décongelé. Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Pour rethermaliser lorsque congelé, faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: De l'état congelé, chauffer 45 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état congelé, chauffer 35 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état décongelé, chauffer 30 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état décongelé, chauffer 25 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C.
Serving Size
175g
Pack Size
12 x 175g
Portions Per Case
12