Ingredients
Spicy beef stew (water, beef, tomatoes (tomatoes, tomato juice, calcium chloride, may contain citric acid), tomato paste, celery, modified corn starch, onions, brown sugar, green peppers, red peppers, salt, canola oil, yeast extracts (yeast extract, natural flavor, salt), dehydrated garlic, beef extract type flavour (beef stock, maltodextrin, flavour, salt, yeast extract), spices), rice (water, rice), carrots, turnips.
Ragoût de boeuf épicé (eau, boeuf, tomates (tomates, jus de tomates, chlorure de calcium, peut contenir de l'acide citrique), pâte de tomates, céleri, amidon de maïs modifié, oignons, cassonade, poivrons verts, poivrons rouges, sel, huile de canola, extraits de levure (extrait de levure, saveur naturelle, sel), ail déshydraté, extrait de type arôme boeuf (bouillon de boeuf, maltodextrine, saveur, sel, extrait de levure), épices), riz (eau, riz), carottes, navets.
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low fat
- Low saturated fat
- Potassium controlled
- Phosphorus controlled
Cooking Guidelines
Can be used frozen or thawed. Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: For rethermalization in frozen state, heat according to cart manufacturers directions. Convection Oven: From frozen state, heat 45 minutes at 110°C until internal temperature reaches 74°C. From frozen state, heat 35 minutes at 150°C until internal temperature reaches 74°C. From thawed state, heat 30 minutes at 110°C until internal temperature reaches 74°C. From frozen state, heat 25 minutes at 150°C until internal temperature reaches 74°C
Utilisable congelé ou décongelé. Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Pour rethermaliser lorsque congelé, faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: De l'état congelé, chauffer 45 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état congelé, chauffer 35 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état décongelé, chauffer 30 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état décongelé, chauffer 25 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C
Serving Size
280g
Pack Size
8 x 280g
Portions Per Case
8