Ingredients
BBQ beef patty (ground beef, chili sauce (tomato puree, vinegar, water, sugar, salt, dehydrated onions, spices, garlic powder), water, breadcrumbs, eggs, soy protein isolate, onions, hot pepper sauce (cayenne red peppers, vinegar, water, salt, garlic powder), salt, brown sugar, yeast extract (yeast extract, natural flavor, salt), paprika, onion powder, garlic powder, spices), mashed potatoes (water, potato flakes (potatoes, monoglycerides (made from highly refined soy bean oil), sodium acid pyrophosphate, citric acid), milk ingredients, non-hydrogenated margarine (canola oil, modified palm and palm kernel oils), salt, spices), kernel corn, BBQ sauce (water, tomato paste, vinegar, brown sugar, glucose, modified corn starch, salt, molasses, soy sauce (water, wheat, soybeans, salt, sodium benzoate), chili powder (spices, salt, herbs, garlic), caramel food colour, hot pepper sauce (cayenne red peppers, vinegar, water, salt, garlic powder), mustard powder, garlic powder, spices).
Burger de boeuf BBQ (sauce au chili (purée de tomates, vinaigre, eau, sucre, sel, oignons déshydratés, épices, poudre d'ail), eau, chapelure, oeufs, isolat de protéine de soya, oignons, sauce au piment fort (piments rouges de cayenne, vinaigre, eau, sel, poudre d'ail), sel, cassonade, extrait de levure (extrait de levure, saveur naturelle, sel), paprika, poudre d'oignon, poudre d'ail, épices), pommes de terre (eau, flocons de pommes de terre déshydratés (pommes de terre, monoglycérides (fait d'huile de soya hautement raffinée), pyrophosphate acide de sodium, acide citrique), substances laitières, margarine non-hydrogénée (huile de canola, huiles de palme et de palmiste modifiées), sel, épices), maïs, sauce BBQ (eau, pâte de tomates, vinaigre, cassonade, glucose, amidon de maïs modifié, sel, mélasse, sauce soya (eau, blé, fèves de soya, sel, benzoate de sodium), colorant alimentaire caramel, poudre de chili (épices, sel, herbes, ail), moutarde en poudre, poudre d'ail, sauce au piment fort (piments rouges de cayenne, vinaigre, eau, sel, poudre d'ail)), épices.
Allergens
- Eggs
- Milk
- Gluten/wheat
- Soy
Diet Coding
- Low calorie
- Low saturated fat
- Potassium controlled
- Phosphorus controlled
Cooking Guidelines
Can be used frozen or thawed. Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: For rethermalization in frozen state, heat according to cart manufacturers directions. Convection Oven: From frozen state, heat 45 minutes at 110°C until internal temperature reaches 75°C. From frozen state, heat 35 minutes at 150°C until internal temperature reaches 75°C. From thawed state, heat 30 minutes at 110°C until internal temperature reaches 75°C. From frozen state, heat 25 minutes at 150°C until internal temperature reaches 75°C
Utilisable congelé ou décongelé. Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Pour rethermaliser lorsque congelé, faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: De l'état congelé, chauffer 45 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 75°C. De l'état congelé, chauffer 35 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 75°C. De l'état décongelé, chauffer 30 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 75°C. De l'état décongelé, chauffer 25 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 75°C.
Serving Size
245g
Pack Size
8 x 255g
Portions Per Case
8