Ingredients
Potatoes (potatoes, disodium EDTA), ground beef with soya, water, peas , carrots, non-hydrogenated margarine (canola oil, modified palm and palm kernel oils), onions, tomato paste, sugar, cream of wheat, modified corn starch, paprika, mustard powder, garlic powder, spices.
Pommes de terre (pommes de terre, EDTA disodique), boeuf haché avec soya, eau, petits pois, carottes, margarine non-hydrogénée (huile de canola, huiles de palme et de palmiste modifiées), oignons, pâte de tomates, sucre, crème de blé, amidon de maïs modifié, paprika, moutarde en poudre, poudre d'ail, épices.
Allergens
Diet Coding
- Low sodium
- Source of fibre
- Low saturated fat
Cooking Guidelines
Can be used frozen or thawed. Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: For rethermalization in frozen state, heat according to cart manufacturers directions. Convection Oven: From frozen state, heat 45 minutes at 110°C until internal temperature reaches 75°C. From frozen state, heat 35 minutes at 150°C until internal temperature reaches 75°C. From thawed state, heat 30 minutes at 110°C until internal temperature reaches 75°C. From frozen state, heat 25 minutes at 150°C until internal temperature reaches 75°C
Utilisable congelé ou décongelé. Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Pour rethermaliser lorsque congelé, faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: De l'état congelé, chauffer 45 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 75°C. De l'état congelé, chauffer 35 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 75°C. De l'état décongelé, chauffer 30 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 75°C. De l'état décongelé, chauffer 25 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 75°C.
Serving Size
200g
Pack Size
12 x 200g
Portions Per Case
12