Ingredients
Water, Macaroni (durum wheat semolina pasta, water, canola oil), Milk ingredients, Cheddar cheese (milk, salt, bacterial culture, calcium chloride, microbial enzyme, annatto (for color), cellulose), Powdered cheddar cheese (modified milk ingredients, cheddar cheese (modified milk ingredients, bacterial culture, salt, microbial enzyme, calcium chloride, lipase, colour), salt, water, cellulose powder, sodium phosphate, lactic acid, colour (contains tartrazine)), Modified starch (tapioca, corn or potato), Wheat flour, Canola oil, Salt, Natural cheese flavour (maltodextrin, whey solids, natural cheddar cheese flavour, salt), Xanthan gum, Garlic powder, Mustard powder. MAY CONTAIN: Soy
Eau, Macaroni (pâtes de semoule de blé dur, eau, huile de canola), Substances laitières, Fromage cheddar (lait, sel, culture bactérienne, chlorure de calcium, enzyme microbienne, annatto (pour la couleur), cellulose), Poudre de fromage cheddar (substances laitières modifiées, fromage cheddar (substances laitières modifiées, culture bactérienne, sel, enzyme microbienne, chlorure de calcium, lipase, colorant), sel, eau, poudre de cellulose, phosphate de sodium, acide lactique, colorant (contient tartrazine)), Amidon modifié (tapioca, maïs au pomme de terre), Farine de blé, Huile de canola, Sel, Saveur de fromage naturelle (maltodextrine, solides de lactosérum, saveur de fromage cheddar naturelle, sel), Gomme de xanthane, Poudre d ail, Moutarde en poudre. PEUT CONTENIR: Soya
Allergens
- Milk
- Gluten/wheat
- Mustard
- Soy
Diet Coding
- Vegetarian
- Low saturated fat
- Potassium controlled
- Phosphorus controlled
Cooking Guidelines
Can be used frozen or thawed. Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: For rethermalization in frozen state, heat according to cart manufacturers directions. Convection Oven: From frozen state, heat 45 minutes at 110°C until internal temperature reaches 74°C. From frozen state, heat 35 minutes at 150°C until internal temperature reaches 74°C. From thawed state, heat 30 minutes at 110°C until internal temperature reaches 74°C. From frozen state, heat 25 minutes at 150°C until internal temperature reaches 74°C.
Utilisable congelé ou décongelé. Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Pour rethermaliser lorsque congelé, faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: De l'état congelé, chauffer 45 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état congelé, chauffer 35 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état décongelé, chauffer 30 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état décongelé, chauffer 25 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C.
Serving Size
200g
Pack Size
12 x 200g
Portions Per Case
12