Ingredients
Water, macaroni (durum wheat semolina, niacin, ferrous sulphate (iron), thiamine mononitrate (Vitamin B1), riboflavin (Vitamin B2), folic acid), milk ingredients, mozzarella cheese (partly skimmed milk, modified milk ingredients, bacterial culture, salt, calcium chloride, microbial enzyme, powdered cellulose), modified tapioca starch, wheat flour, natural cheese flavour (maltodextrin, whey solids, natural cheddar cheese flavour, salt), canola oil, salt, parmesan cheese (milk, bacterial culture, salt, lipase, calcium chloride, microbial enzyme, powdered cellulose), yellow food colour, xanthan gum, lactic acid, garlic powder, mustard powder, red food colour.
Eau, pâtes (semoule de blé dur, niacine, sulfate ferreux, mononitrate de thiamine, riboflavine, acide folique), substances laitières, fromage mozzarella (lait partiellement écrémé, substances laitières modifiées, culture bactérienne, sel, chlorure de calcium, enzyme microbienne, poudre de cellulose), fécule de tapioca modifiée, farine de blé, saveur de fromage naturelle (maltodextrine, solides de lactosérum, saveur de fromage cheddar naturelle, sel), huile de canola, sel, fromage parmesan (lait, culture bactérienne, sel, lipase, chlorure de calcium, enzyme microbienne, poudre de cellulose), colorant alimentaire jaune, gomme de xanthane, acide lactique, colorant alimentaire rouge, poudre d ail, épices.
Allergens
- Milk
- Gluten/wheat
- Mustard
- Soy
Diet Coding
- Low calorie
- Low fat
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Can be used frozen or thawed. Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: For rethermalization in frozen state, heat according to cart manufacturers directions. Convection Oven: From frozen state, heat 45 minutes at 110°C until internal temperature reaches 75°C. From frozen state, heat 35 minutes at 150°C until internal temperature reaches 75°C. From thawed state, heat 30 minutes at 110°C until internal temperature reaches 75°C. From frozen state, heat 25 minutes at 150°C until internal temperature reaches 75°C
Utilisable congelé ou décongelé. Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Pour rethermaliser lorsque congelé, faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: De l'état congelé, chauffer 45 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 75°C. De l'état congelé, chauffer 35 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 75°C. De l'état décongelé, chauffer 30 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 75°C. De l'état décongelé, chauffer 25 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 75°C.
Serving Size
200g
Pack Size
12 x 200g
Portions Per Case
12