Ingredients
Water, Macaroni (durum wheat semolina pasta, water, canola oil), Cheddar cheese (milk, salt, bacterial culture, calcium chloride, microbial enzyme, annatto (for color), cellulose), Milk ingredients, Modified starch (tapioca, corn or potato), Tomato paste, Wheat flour, Canola oil, Natural cheese flavour (maltodextrin, whey solids, natural cheddar cheese flavour, salt), Salt, Xanthan gum, Mustard powder, Onion powder, Turmeric, Spice. May Contain: Soy and Other Sources of Gluten
Eau, Macaroni (pâtes de semoule de blé dur, eau, huile de canola), Fromage cheddar (lait, sel, culture bactérienne, chlorure de calcium, enzyme microbienne, annatto (pour la couleur), cellulose), Substances laitières, Amidon modifié (tapioca, maïs au pomme de terre), Pâte de tomates, Farine de blé, Huile de canola, Saveur de fromage naturelle (maltodextrine, solides de lactosérum, saveur de fromage cheddar naturelle, sel), Sel, Gomme de xanthane, Moutarde en poudre, Poudre d oignon, Curcuma, Épice. Peut Contenir: Soya et Autres sources de gluten
Allergens
- Milk
- Gluten Wheat
- Other Sources of Gluten
- Mustard
- Soy
Diet Coding
- Low calorie
- Vegetarian
- Low saturated fat
Cooking Guidelines
Can be used frozen or thawed. Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: For rethermalization in frozen state, heat according to cart manufacturers directions. Convection Oven: From frozen state, heat 45 minutes at 110°C until internal temperature reaches 74°C. From frozen state, heat 35 minutes at 150°C until internal temperature reaches 74°C. From thawed state, heat 30 minutes at 110°C until internal temperature reaches 74°C. From frozen state, heat 25 minutes at 150°C until internal temperature reaches 74°C.
Utilisable congelé ou décongelé. Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Pour rethermaliser lorsque congelé, faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: De l'état congelé, chauffer 45 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état congelé, chauffer 35 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état décongelé, chauffer 30 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état décongelé, chauffer 25 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C.
Serving Size
200g
Pack Size
12 x 200g
Portions Per Case
12