Ingredients
Water, macaroni (durum wheat semolina, niacin, ferrous sulphate (iron), thiamine mononitrate (Vitamin B1), riboflavin (Vitamin B2), folic acid), aged coloured cheddar cheese (milk, modified milk ingredients, cream, salt, bacterial culture, calcium chloride, colour, microbial enzyme), milk ingredients, tomato paste, wheat flour, modified tapioca starch, canola oil, xanthan gum, mustard powder, onion powder, turmeric, spices.
Eau, pâtes (semoule de blé dur, niacine, sulfate ferreux, mononitrate de thiamine, riboflavine, acide folique), fromage cheddar fort (lait, substances laitières modifiées, crème, sel, culture bactérienne, chlorure de calcium, colorant, enzyme microbienne), substances laitières, pâte de tomates, farine de blé, fécule de tapioca modifiée, huile de canola, gomme de xanthane, poudre d'oignon, curcuma, épices.
Allergens
- Milk
- Gluten/wheat
- Mustard
- Soy
Diet Coding
- Low sodium
- Low fat
- Source of fibre
- Vegetarian
- Low saturated fat
- Potassium controlled
Cooking Guidelines
Can be used frozen or thawed. Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: For rethermalization in frozen state, heat according to cart manufacturers directions. Convection Oven: From frozen state, heat 45 minutes at 110°C until internal temperature reaches 75°C. From frozen state, heat 35 minutes at 150°C until internal temperature reaches 75°C. From thawed state, heat 30 minutes at 110°C until internal temperature reaches 75°C. From frozen state, heat 25 minutes at 150°C until internal temperature reaches 75°C
Utilisable congelé ou décongelé. Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Pour rethermaliser lorsque congelé, faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: De l'état congelé, chauffer 45 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 75°C. De l'état congelé, chauffer 35 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 75°C. De l'état décongelé, chauffer 30 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 75°C. De l'état décongelé, chauffer 25 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 75°C.
Serving Size
185g
Pack Size
12 x 185g
Portions Per Case
12