Ingredients
Basmati rice, Seasoned chicken breast (chicken breast fillets, water, modified corn starch, salt), Peas, Water, Sugar, Canola oil, Apple juice concentrate (apple juice concentrate, pear juice concentrate, flavour, ascorbic acid, malic acid (vitamin C), water, sodium benzoate), Vinegar, Modified starch (corn, tapioca or potato), Sugar (molasses), Salt, Concentrated lemon juice, Xanthan gum, Curry powder (spices, herbs, salt, garlic), Onion powder, Garlic powder, Spices.
Riz basmati, Poitrine de poulet assaisonnée (poitrine de poulet assaisonnée cuite, eau, amidon de maïs modifié, sel), Petits pois, Eau, Sucre, Huile de canola, Jus de pomme concentré (jus de pommes concentré, jus de poires concentré, saveur, acide ascorbique, acide malique (vitamine C), eau, benzoate de sodium), Vinaigre, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Sucre (mélasse), Sel, Jus de citron concentré, Gomme de xanthane, de xanthane, Poudre de cari (épices, herbes, sel, ail), Poudre d oignon, Poudre d ail, Épices.
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low fat
- Low saturated fat
- Potassium controlled
- Phosphorus controlled
Cooking Guidelines
Can be used frozen or thawed. Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: For rethermalization in frozen state, heat according to cart manufacturers directions. Convection Oven: From frozen state, heat 45 minutes at 110°C until internal temperature reaches 74°C. From frozen state, heat 35 minutes at 150°C until internal temperature reaches 74°C. From thawed state, heat 30 minutes at 110°C until internal temperature reaches 74°C. From frozen state, heat 25 minutes at 150°C until internal temperature reaches 74°C.
Utilisable congelé ou décongelé. Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Pour rethermaliser lorsque congelé, faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: De l'état congelé, chauffer 45 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état congelé, chauffer 35 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état décongelé, chauffer 30 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état décongelé, chauffer 25 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C.
Serving Size
235g
Pack Size
8 x 235g
Portions Per Case
8