Ingredients
Vegetable chili (red kidney beans (red kidney beans, water, salt, calcium chloride, disodium EDTA), tomatoes (tomatoes, tomato juice, calcium chloride, may contain citric acid), tomato paste, lima beans, celery, green and red peppers, textured soy protein product (soy protein concentrate, caramel colour), onions, water, modified corn starch, sugar, canola oil, salt, hot pepper sauce (cayenne red peppers, vinegar, water, salt, garlic powder), chili powder (spices, salt, herbs, garlic) spices), broccoli, water, rice.
Chili aux légumes (haricots rouges (haricots rouges, eau, sel, chlorure de calcium, EDTA disodique), tomates (tomates, jus de tomates, chlorure de calcium, peut contenir de l'acide citrique), pâte de tomates, fèves de lima, céleri, piments verts et rouges, produit protéique de soya texturé (protéine de soya concentrée, colorant caramel), oignons, eau, amidon de maïs modifié, sucre, huile de canola, sel, sauce au piment fort (piments rouges de cayenne, vinaigre, eau, sel, poudre d'ail), poudre de chili (épices, sel, herbes, ail), épices), brocoli, eau, riz.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low sodium
- Low fat
- Vegetarian
- Vegan
- Low saturated fat
- Phosphorus controlled
- High source of fibre
Cooking Guidelines
Can be used frozen or thawed. Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: For rethermalization in frozen state, heat according to cart manufacturers directions. Convection Oven: From frozen state, heat 45 minutes at 110°C until internal temperature reaches 75°C. From frozen state, heat 35 minutes at 150°C until internal temperature reaches 75°C. From thawed state, heat 30 minutes at 110°C until internal temperature reaches 75°C. From frozen state, heat 25 minutes at 150°C until internal temperature reaches 75°C
Utilisable congelé ou décongelé. Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Pour rethermaliser lorsque congelé, faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: De l'état congelé, chauffer 45 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 75°C. De l'état congelé, chauffer 35 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 75°C. De l'état décongelé, chauffer 30 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 75°C. De l'état décongelé, chauffer 25 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 75°C.
Serving Size
265g
Pack Size
8 x 265g
Portions Per Case
8