Ingredients
Vegetable chili (Red kidney beans (red kidney beans, water, salt, calcium chloride, disodium EDTA), Tomatoes (tomatoes, tomato juice, salt, calcium chloride, citric acid), Tomato paste, Lima beans, Celery, Green and red peppers, Textured, soy protein product (soy protein concentrate, caramel colour), Onions, Water, Modified starch (corn, tapioca or potato), Sugar, Chili powder (spices, salt, herbs, garlic), Canola oil, Salt, Hot pepper sauce (cayenne red peppers, vinegar, water, salt, garlic powder), Chopped chili, Garlic powder, Cayenne pepper), Cooked rice (water, rice, sunflower oil), Green beans.
Chili aux légumes (Haricots rouges (haricots rouges, Eau, Sel, chlorure de calcium, EDTA disodique), Tomates (tomates, jus de tomates, Sel, chlorure de calcium, Acide citrique), Pâte de tomates, Fèves de lima, Céleri, Piments verts et rouges, Produit protéique de soya texturé (protéine de soya concentrée, colorant caramel), Oignons, Eau, Amidon modifié (maïs, tapioca ou pomme de terre), Sucre, poudre de chili (Épices, Sel, herbes, ail), Huile de canola, Sel, Sauce au piment fort (piments rouges de cayenne, Vinaigre, Eau, Sel, Poudre d ail), Chili haché, Poudre d ail, Piment de cayenne), Riz cuit (Eau, riz, huile de tournesol), Haricots verts.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low sodium
- Low fat
- Vegetarian
- Vegan
- Low saturated fat
- High source of fibre
Cooking Guidelines
Can be used frozen or thawed. Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: For rethermalization in frozen state, heat according to cart manufacturers directions. Convection Oven: From frozen state, heat 45 minutes at 110°C until internal temperature reaches 74°C. From frozen state, heat 35 minutes at 150°C until internal temperature reaches 74°C. From thawed state, heat 30 minutes at 110°C until internal temperature reaches 74°C. From frozen state, heat 25 minutes at 150°C until internal temperature reaches 74°C.
Utilisable congelé ou décongelé. Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Pour rethermaliser lorsque congelé, faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: De l'état congelé, chauffer 45 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état congelé, chauffer 35 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état décongelé, chauffer 30 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état décongelé, chauffer 25 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C.
Serving Size
265g
Pack Size
8 x 265g
Portions Per Case
8