Ingredients
Chick pea casserole (potatoes (potatoes, water, calcium chloride, salt, disodium EDTA), chick peas (chick peas, water, salt, disodium EDTA, may contain calcium chloride), water, canola oil, concentrated lemon juice, ginger in vegetable oil (canola), parsley, salt, dehydrated garlic, turmeric, white pepper, cayenne pepper), Cooked rice (water, rice, sunflower oil), Italian vegetable mix (zucchini, carrots, cauliflower, celery, Italian green beans).
Casserole de pois chiches (pommes de terre (pommes de terre, eau, chlorure de calcium, sel, EDTA disodique), pois chiches (pois chiches, eau, sel, EDTA disodique, peut contenir chlorure de calcium), eau, huile de canola, jus de citron concentré, gingembre dans de l huile végétale (canola), persil, sel, ail déshydraté, curcuma, poivre blanc, piment de cayenne), Riz cuit (eau, riz, huile de tournesol), Mélange de légumes à l italienne (courgettes, carottes, chou-fleur, céleri, haricots verts à l italienne).
Allergens
Diet Coding
- Source of fibre
- Vegetarian
- Vegan
- Low saturated fat
- High source of fibre
Cooking Guidelines
Can be used frozen or thawed. Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: For rethermalization in frozen state, heat according to cart manufacturers directions. Convection Oven: From frozen state, heat 45 minutes at 110°C until internal temperature. reaches 74°C. From frozen state, heat 35 minutes at 150°C until internal temperature reaches 74°C. From thawed state, heat 30 minutes at 110°C until internal temperature reaches 74°C. From frozen state, heat 25 minutes at 150°C until internal temperature reaches 74°C
Utilisable congelé ou décongelé. Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Pour rethermaliser lorsque congelé, faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: De l'état congelé, chauffer 45 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état congelé, chauffer 35 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état décongelé, chauffer 30 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état décongelé, chauffer 25 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C.
Serving Size
295g
Pack Size
8 x 295g
Portions Per Case
8