Ingredients
Curried lentil casserole (lentils (water, green lentils), cooked rice (water, rice, sunflower oil), water, onions, tomato paste, raisins (raisins, cottonseed oil), canola oil, salt, ginger in vegetable oil (canola), garlic powder, curry, cinnamon, xanthan gum), Corn, Broccoli, Red peppers.
Casserole au cari et lentilles (lentilles (eau, lentilles vertes), riz cuit (eau, riz, huile de tournesol), eau, oignons, pâte de tomates, raisins secs (raisins secs, huile de coton), huile de canola, sel, gingembre dans de l huile végétale (canola), poudre d ail, cari, cannelle, gomme de xanthane), Maïs, Brocoli, Poivrons rouges
Allergens
Made without common allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low sodium
- Low fat
- Vegetarian
- Vegan
- Low saturated fat
- High source of fibre
Cooking Guidelines
Can be used frozen or thawed. Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: For rethermalization in frozen state, heat according to cart manufacturers directions. Convection Oven: From frozen state, heat 45 minutes at 110°C until internal temperature reaches 74°C. From frozen state, heat 35 minutes at 150°C until internal temperature reaches 74°C. From thawed state, heat 30 minutes at 110°C until internal temperature reaches 74°C. From frozen state, heat 25 minutes at 150°C until internal temperature reaches 74°C.
Utilisable congelé ou décongelé. Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Pour rethermaliser lorsque congelé, faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: De l'état congelé, chauffer 45 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état congelé, chauffer 35 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état décongelé, chauffer 30 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état décongelé, chauffer 25 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C.
Serving Size
260g
Pack Size
8 x 260g
Portions Per Case
8