Ingredients
Curried lentil casserole (water, lentils, onions, rice, tomato paste, raisins (raisins, vegetable oil), canola oil, salt, ginger in vegetable oil (canola), xanthan gum, garlic powder, spices), corn , broccoli, red peppers.
Casserole au cari et lentilles (eau, lentilles, oignons, riz, pâte de tomates, raisins secs (raisins secs, huile végétale), huile de canola, sel, gingembre dans de l'huile végétale (canola), gomme de xanthan, ail en ail en poudre, épices), maïs, brocoli, poivrons rouges.
Allergens
Diet Coding
- Low calorie
- Low sodium
- Low fat
- Vegetarian
- Vegan
- Low saturated fat
- Potassium controlled
- Phosphorus controlled
- High source of fibre
Cooking Guidelines
Can be used frozen or thawed. Thaw under refrigeration 12-24 hours. Cold plate retherm: For rethermalization in frozen state, heat according to cart manufacturers directions. Convection Oven: From frozen state, heat 45 minutes at 110°C until internal temperature reaches 74°C. From frozen state, heat 35 minutes at 150°C until internal temperature reaches 74°C. From thawed state, heat 30 minutes at 110°C until internal temperature reaches 74°C. From frozen state, heat 25 minutes at 150°C until internal temperature reaches 74°C.
Utilisable congelé ou décongelé. Décongeler au réfrigérateur pendant 12 à 24 heures. Liaison froide: Pour rethermaliser lorsque congelé, faire chauffer selon les directives du manufacturier du chariot. Four à convection: De l'état congelé, chauffer 45 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état congelé, chauffer 35 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état décongelé, chauffer 30 minutes à 110°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C. De l'état décongelé, chauffer 25 minutes à 150°C jusqu'à ce que la température interne atteigne 74°C.
Serving Size
260g
Pack Size
8 x 260g
Portions Per Case
8